Tampere hotelli Cumulus – tutustu Tampereeseen

Tampere HotelliTampere on käymisen arvoinen suomalainen kaupunki varsinkin kesällä, sillä nähtävää ja koettavaa on paljon. Cumulus Tampere Hotelli Pinja sijaitsee erinomaisella paikalla kaupungin ydinkeskustassa. Hotellissa on kodikkaat huoneet, viihtyisä aulatila sekä valoisa ja avara aamiaisravintola. Autoileville matkustajille hotellista löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Tunnelmallinen ja kodikas majoitus Tampereella

Hotelli Cumulus Pinja on viehättävä, Suomessa harvinainen art-nouveau -tyylinen hotelli Tampereen ydinkeskustassa. Huoneita on yhteensä 60 ja varustukseen kuuluu tv, radio, minibaari, laajakaistayhteydet, maksullinen elokuvakanava, tyynymenu ja hiustenkuivaaja

Hotelli on suosittu juhla- ja kokouspaikka, jonka tilausravintola Olympiassa voi helposti järjestää merkkipäiviä ja jopa 250 hengen tapahtumia. Lounas- ja illallisravintolana toimii Ravintola Huviretki.

Cumulus Pinja tarjoaa erilaisia hotellipaketteja monenlaiseen makuun. Voit valita lounas- tai illallisristeilyn Näsijärvellä majoituksen kera. Golflomalla pääset puttamaan Tampereen lähistön golf-kentille, jolloin yöpyminen on tietysti Cumulus Pinjassa.  Perheen kanssa lomailijoille on suunnattu perheloma, johon sisältyy käynti museokeskus Vapriikissa. Viikonloppujuhlijoille sopii suosittu PartyPerjantai, johon sisältyy huone ja aamiainen.

Tampereen menopaikat ja nähtävyydet

Tampereen suosituin menopaikka on Särkänniemen huvipuisto sen alueella oleva Näsinneula. Tampereella käydessä kannattaa myös tutustua Tammerkosken kansallismaisemaan, joka on Suomessa harvinaista 1800-luvun alusta lähtöisin olevaa tehdasaluetta. Kun varaat Cumuluksen risteilyloman, pääset nauttimaan Näsijärven upeista järvimaisemista. Hintaan sisältyy 1 yön majoitus standard-huoneessa, runsas buffet-aamiainen, sauna sekä risteilylipun lounas- tai iltaristeilylle.

Hurghada – kalastajakylästä suosikkikohteeksi

HurghadaEgyptissä Punaisen meren rannalla sijaitsevasta Hurghadasta on viime vuosina tullut erittäin suosittu lomakohde. Pienestä kalastajakylästä on noussut 1980-luvun alusta lähtien vilkas lomaparatiisi, joka on erityisesti eurooppalaisturistien suosiossa. Vuoden 2011 alun levottomuudet Egyptissä aiheuttivat selvää turistikatoa, mutta nyt olojen rauhoituttua, Hurghada on taas matkailijoiden suosiossa.

Hotellit ja hiekkarannat

Hurghadassa on runsaasti korkeatasoisia hotelleja ja ravintoloita. Kansainvälisistä hotelliketjuista Hiltonilla ja Steigenbergerilä on Hurghadassa hotellit. Upeat uima-altaat, monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet tekevät Hurghadasta varteen otettavan vaihtoehdon mille tahansa etelän perinteiselle lomakohteelle. Kannattaa huomioida, että vaikka Egypti on islaminuskoinen maa, Hurghadan alueen ravintoloissa ja baareissa saa myydä alkoholijuomia turisteille.

Hurghadassa on upeita hiekkarantoja, eivätkä ne ole läheskään yhtä kuormitettuja kuin vaikkapa Espanjan ja Italian rantakohteet. Punaisen meren vesi on huomattavasti puhtaampaa kuin Välimeren vesi. Lue loppuun

Kylpyläloma rentouttaa kummasti

Yksi rentouttavimmista kokemuksista on kunnon kylpyläloma rauhallisessa kylpylässä. Rauhallisella kylpylällä tarkoitan aikuisille suunnattuja kylpylöitä, joissa ei ole kuultukaan lapsista tai vesiliukumäistä. Kylpyläloma joko yksin, ystävän tai puolison kanssa ilman häiriötekijöitä antaa voimaa jatkaa eteenpäin. Kyllä, tällä kertaa lapset tulee jättää hoitoon. Varsinkin, kun syksy on kohta ovella, niin kylpyläloma lataa akkuja mukavasti syksyn ja talven varalle.

Kierrä vesipuistot kaukaa

Jos haluat pulahtaa rentouttavasti, kannattaa todellakin kiertää vesipuistot kaukaa. Vesipuistot ovat pirun keksintöjä, joissa ei voi kukaan nauttia olostaan. Jos haluaa kunnolla repäistä, niin esimerkiksi Virossa on loistavia ja erityisen rentouttavia paikkoja, joissa kylpyläloma onnistuu varmasti. Lue loppuun

Kesäkilot taas suurimmillaan

Taas on Sirkka-Liisalla jokavuotinen ongelma kirjaimellisesti käsillä. Läskit lilluu ja lyllyy joka puolelta, kun koko kesä on mennyt tähän päivään asti nautiskellessa. Tänään palasin töihin entistäkin turvonneena, hyvä että edes tuoliini mahduin istumaan. Mikä siinä onkin, että kesällä ei osaa ottaa herkkujen suhteen rauhallisesti, vaan massaa kertyy enemmän kuin raskaana oleville. Täytyisi varmaan tilata rasvaimu joka syksyksi, jotta ylimääräinen tavara saataisiin pois alta aikayksikön. Lue loppuun

Perhelomat luovat vahvat siteet

Moni vanhempi hukkuu päivittäisiin kiireisiin rutiineihinsa ja hävittää merkityksen perheen yhtenäisyydestä, joka on juuri se mikä tekee perhelomasta niin erikoisen. Mietitkö joskus lämmöllä omia lapsuutesi perhelomia, ja kuinka luoda samanlaiset muistot omille lapsillesi?

Usein elämä on niin kiireistä, että laatuajan viettäminen perheen kanssa on melkein mahdotonta. Tämän takia useimmat meistä ajattelevat, että mahdollisuus viettää loma perheensä kanssa on harvinaisuus. Joten kun tilaisuus tulee, tartu siihen ja vie perheesi lomalle!

Muistelen jokaista lapsuuteni perhelomaa lämmöllä. Matkustelimme monta kesää perheeni kanssa ympäri Eurooppaa aina Saksaan, Tanskaan, Ruotsiin, Kreetalle ja milloin minnekin.

Erityisen hyvin mieleeni on kuitenkin jäänyt kesä, jolloin matkustimme ympäri Suomea. Tämä johtui varmaankin siitä, että tutustuin tuon matkan aikana moneen uuteen leikkitoveriin. Tämä ei aikaisemmilla matkoillamme Euroopassa ollut niinkään mahdollista yhteisen kielen puuttuessa. Matkan kohokohta oli ehdottomasti sen ajan uusin huvipuisto vierailu Visulahdessa ja monet uuden kylpyläliukumäet. Lue loppuun

Toteuta unelmasi

Viime viikonlopun kuumuutta hehkuvina päivinä päässäni on pyörinyt blogini nimen mukaisesti Sirkkiksen unelmia. Makasin mökillämme laiturilla varpaat lämpimässä järvivedessä ja yhtäkkiä tuli sellainen olo, että unelmani ovat ehkä sittenkin toteutuneet.

Tiedättekö sen tunteen, onnellisuuden joka pakahduttaa? Siinä olossa haluaisi pysyä ikuisesti, mutta kun liikkuu pois paikaltaan tai kun tapahtuu jotain ihan pientäkin, mikä vie keskittymisen muualle, pakahtuminen loppuu. Lue loppuun