Sirkkiksen autokuumeilua ja Skoda Octavian testiajo

Unelmissa olisi hankkia uusi auto. Sellainen luotettava perheauto, johon mahtuisi hyvin koko perhe kyytiin. Olen tutkinut asiaa jonkin verran ja katsellut liikenteessä ajavia autoja sillä silmällä. Yhä uudelleen silmäni kiinnittyvät yhteen ja samaan automerkkiin: Skoda Octaviaan. Skoda Octavia näyttää todella hienolta ja vielä tuntuukin sopivan hintaiselta. Liikenteessä on paljon valkoisia Skoda Octavioita, mutta haluaisin ruskeansävyisen Skodan. Se erottuisi hienosti liikenteessä ja tuntuisi ihan meidän autolta.

Taustatietoa:

Skoda Octavia on eniten myyty Skodan malli. Nykyinen Octavia-malli tuli myyntiin vuonna 2012 ja se meni heti Suomen autojen myyntitilastojen kärkisijoille. Skoda Octaviassa on tilavat sisätilat sekä valtavankokoinen peräkontti, johon mahtuu jopa 590 litraa. Autossa on hyvät vakio-ominaisuudet ja korkea viimeistelyn taso. Saksalainen lehti Autobild on tehnyt laaturaportin, jonka mukaan Skoda on Volkswagen-konsernin laadukkain merkki.

Skoda Octaviaa on saatavilla neljällä eri bensiinimoottorilla ja kahdella eri tehoisella dieselmoottorilla. Lisävarusteena Octavian voi saada nelivetona tai DSG-automaatilla. Lue loppuun